Ilta Lauran kanssa

- TALKSHOW

AINUT ELÄMÄ

”ILK on houkuttava ja koukuttava, aito.”

Ilta Lauran kanssa -live talkshow on koskettanut ja viihdyttänyt yleisöä jo kohta 10 vuoden ajan ympäri Suomea. Yksikään talk show -ilta ei ole samanlainen illan paikan ja vieraiden vaihtuessa. Yhteistä jokaiselle illalle on vuorovaikutus, rohkea heittäytyminen, rakkaudellinen läsnäolo, aidot ja rehelliset tarinat sekä elämänmakuinen musiikki.

AINUT ELÄMÄ -illassa toimittaja-juontaja Laura Siltalan vieraaksi istahtaa paikkakunnalla tunnettuja yrittäjiä. Illan aikana Laura kysyy sekä heiltä että yleisöltä mitä elämä oikein on. Mikä on illan vieraiden suhde omaan elämäänsä? Mitkä valinnat ovat tuoneet heidät tähän pisteeseen ja mistä kaikki alkoi? Minkä voimin he ovat jaksaneet elämässä eteenpäin vaikeimpina aikoina? Mikä on heidän suurin pelkonsa? Entä rakkain unelmansa? Mikä vie heitä elämässä eteenpäin?

Laura Siltala on itse heittäytynyt omaan kutsumukseensa kohdata ihmisiä ammatikseen. Hän on vetänyt Ilta Lauran kanssa -talk showta vuodesta 2008. Yhdessä laulaja-lauluntekijä Antti Kleemolan kanssa he ovat vetäneet Ainut elämä -iltoja viime syksystä lähtien. Kleemola tunnetaan erityisesti Popedalle ja Yö -yhtyeelle tekemistään hittibiiseistä. Ainut elämä -illoissa musiikki ja puhe rakentavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa myös yleisöllä on myös tärkeä osa.

Rovaniemen illassa Lauran vieraina ovat Sime ”Simerock” Yliaska, Juha ”CafeBar21” Eskelinen, Sanna ”Visit Rovaniemi” Kärkkäinen sekä pitkän linjan yrittäjä Seppo Kukkola.

ESITYSAIKA JA -PAIKKA

To 5.4. klo 19 Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon kellariteatteri Saivo

ESITYKSEN KESTO

Esitys kestää n. 2 tuntia, sisältää väliajan.

LIPUT

Peruslippu 15 €, opiskelijat/eläkeläiset/työttömät 10 €. Lippujen hinnat sisältävät kuohuvan alkumaljan.

X