Pate aarresaarella -kilpailun säännöt

Kampanjan järjestää Rovaniemen Teatteri (käytetään myöhemmin kilpailun järjestäjä). Kampanjan toteuttajana ja yhteistyökumppanina on FlowHouse Oy.

Kampanja-aika ja -paikka

Kampanja on voimassa 28.3.2018 – 28.5.2018 Rovaniemen Teatterin verkkosivuilla, sekä Rovaniemen teatterin Facebook-sivuilla.

Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua 18 vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö. Kampanjaan osallistuminen tapahtuu Rovaniemen Teatterin verkkosivuilla tai Facebook-palvelussa. Kampanja ei vaadi erillisiä kirjautumistietoja. Kampanjaan eivät voi osallistua kilpailun järjestäjän henkilökunta, eivätkä kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneet henkilöt. Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.

Kampanja koostuu kolmesta osasta

Pate-seikkailukisa, Pate-aarrekisa ja Pate-supersankarikisa. Kampanjan aikana arvotaan kolme tuotepalkintoa. Voit osallistua jokaiseen kolmeen kilpailuun yhden kerran.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää seuraavien tietojen jättämistä kilpailusivulle:
a) vastaamalla kampanjassa esitettyyn kysymykseen
b) täyttämällä sivulla olevaan lomakkeeseen yhteystiedot (pakolliset: nimi, sähköpostiosoite).
c) tutustumalla kampanjan ehtoihin.

Kampanjaan osallistuminen ei edellytä ostoa, mutta palkinnon voittaja vastaa itse palkinnon lunastamiseen liittyvistä kustannuksista (mm. matkakulut). Kilpailun järjestäjällä on tarvittaessa lupa kuvata palkinnon voittaneiden hetkiä ja hyödyntää näitä materiaaleja omassa sähköisessä markkinoinnissaan ilman erillistä korvausta. Tietoja ja materiaaleja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Kampanjan pääpalkinnot

Pate-seikkailukisa: 1 kappale Fjällrävenin Kånken -reppuja, arvonta 13.4.2018
Pate-aarrekisa: 1 kappale Lumoava Aarre-riipus, arvonta 9.5.2018.
Pate-supersankarikisa: 1 kappale valokuvauksia, perheen tai kaveriporukkan kanssa valokuvaamo Studio Articaan, arvonta 23.5.2018.

Pääpalkinnon voittaja arvotaan sattumanvaraisesti kaikkien osallistuneiden kesken kilpailun järjestäjän toimesta. Palkintoja arvotaan 3 kappaletta ajanjaksolla 13.4.-23.5.2018.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan tiedot omissa julkaisuissa ja verkkokanavissa (mm. verkkosivut, uutiskirje, sosiaalisen median kanavat).

Palkinnon lunastamisesta sovitaan voittajien kanssa henkilökohtaisesti. Kilpailun palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa tai vaihtaa rahaksi tai muuhun tavarapalkintoon. Palkinnon voittaja vastaa palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista (mm. matkakustannukset).

Kampanjan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa kampanjaan osallistumisen yhteydessä tapahtuvista tietoliikennehäiriöistä tai tietoteknisistä ongelmista, jotka estävät arvontalomakkeen täyttämisen tai lähettämisen. Nämä kampanjan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumisen yhteydessä ("Olen lukenut ja hyväksynyt kampanjan säännöt") kaikki osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja hyväksyvät palkintoon ja sen lunastamiseen liittyvät ehdot. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin. FlowHouse Oy vastaa tietojen keräämisestä, hallinnoimisesta ja luovutuksesta kilpailun järjestäjälle. FlowHouse Oy luovuttaa kaikki kilpailun myötä kerätyt tiedot kilpailun järjestäjälle.

X