Tilaa koulutus teatterilta

Pidä arki loitolla Rovaniemen Teatterin koulutuksella, jonka voit tilata porukallesi mittatilauksella suunniteltuna. Pääset teatteriympäristössä irti työpaikan rutiineista ja saat välineitä onnistua tehtävissäsi. Valikoimaan kuuluu

• viestintä- ja ryhmätyötaitojen valmennuksia sekä
• esiintymiskoulutuksia.

Lähtökohtina teatterin koulutuksissa ovat yhdessä tekemisen ilo, avoin ja turvallinen ilmapiiri sekä kommunikaatio, yhteishenki ja asiakkaan kohtaamisen taidot. Suunnittelemme koulutuksen sisällön tarpeittesi mukaan. Voitte keskittyä esimerkiksi kommunikaatio-, esiintymis- tai ryhmätyötaitoihin. Koulutusmenetelmät ovat osallistavia ja tulevat teatterimaailmasta.

”Koulutuksessa saa kivan päivän yhdessä työkavereiden kanssa. Menetelmät ovat toiminnallisia ja osallistavia harjoitteita, jotka opettavat, rentouttavat sekä tuottavat oivalluksia ja iloa. Teemme harjoitteita asiakkaan toivomasta aiheesta. Esimerkkejä ovat ryhmäytyminen ja ryhmätyö, sanallinen tai sanaton kommunikaatio, luottamus ja itseilmaisu. Niitä voi kehittää ja kohdistaa täsmällisemmin muun muassa asiakkaan kohtaamiseen, ristiriitojen ratkaisuun tai esiintymisjännityksen purkamiseen.”

- Johanna Virsunen, teatteri-ilmaisun ohjaaja, kouluttaja

X