ROVANIEMEN TEATTERI PITÄÄ ARJEN LOITOLLA

Me Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatterissa haluamme kertoa tarinoita sekä tuottaa tunteita, ajatuksia ja kokemuksia. 

Järjestämme Lapissa lähes 300 tapahtumaa vuosittain, osan kotitalossamme Alvar Aallon Lappia-talossa ja osan Lapin kuntiin ulottuvalla kiertueella. Monet näytelmistämme pohjautuvat arktiseen luovuuteen tai aiheeseen. Olemme ammattilaisia, omassa lajissamme EU:n pohjoisimpia ja palvelemme sinua 50 erikoisosaajaan voimin. Tarjoamme esitysten lisäksi tyyliä tilaisuuksiin, taitoja työelämään ja tekemistä aikuisille, lapsille ja nuorille.

Lippuja Rovaniemen Teatteriin saat Lappia-talon lippukaupasta, kaupungintalon Osviitasta ja verkkokaupasta www.netticket.fi/rovaniemen-teatteri.

TEATTERI KUULUU VALTIONOSUUSLAIN PIIRIIN

Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteri saa valtiontukea toimintansa ylläpitämiseen. Rovaniemen Teatteri kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön valtionosuuslain piiriin, mikä tarkoittaa sitä, että teatterille myönnetään valtionosuutta siten kuin opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetussa laissa sekä teatteri- ja orkesterilaissa säädetään. Lisäksi teatteri saa opetusministeriön vuosittain päättämää harkinnanvaraista valtionavustusta alueteatteritoiminnan toteuttamiseen.

VEIKKAUKSEN TUELLA

Veikkausvoittovarat tuovat lisää iloa suomalaisille ympäri maata. Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteri on yksi esimerkki yli 3000 eri liikunnan, kulttuurin, tieteen ja nuorisotyön kohteesta, joita tuetaan vuosittain Veikkauksen tuotolla.

X