TYÖPAJOJA, TUTUSTUMISTA JA TOIVEIDEN TEATTERIA

Rovaniemen Teatterista on tilattavissa työpajoja, kierroksia kulisseihin, ammattilaisvierailuita ja tehtäväpaketteja, jotka tutustuttavat teatterin tekemiseen, syventävät esitysten teemoja ja kehittävät ilmaisutaitoja.

TEATTERI-ILMAISUN TYÖPAJAT

Teatteri-ilmaisun työpajassa voit parantaa ryhmähenkeä, itseluottamusta sekä kommunikaatio- ja esiintymistaitoja tai pitää hauskaa ilmaisuharjoitteiden avulla. Teatterin yleisötyöntekijä ohjaa työpajan ja muokkaa sen sisällön ja keston ryhmän toiveiden mukaan. Työpajat sopivat kaiken ikäisille ja maksavat kestosta riippuen 60–80 euroa koululais- tai opiskelijaryhmältä.

TYÖPAJAT NÄYTELMIEN AIHEISTA

Voit tilata teatterista näytelmiin liittyviä työpajoja, joista saat uutta näkökulmaa esityksiin tai kehität ryhmäsi toimintaa ja taitoja. Lapsille sopivat työpajat kestävät 45–60 minuuttia ja nuorten työpajat 90–120 minuuttia. Hinnat ovat 60–80 euroa pajan kestosta riippuen. Voimme järjestää työpajan Lappia-talolle tai ryhmäsi tiloihin.

TEHTÄVÄPAKETIT

Näytelmien ensi-iltojen alla tälle sivulle ilmestyy esityksiin liittyviä tehtäväpaketteja koululaisille ja opiskelijoille. Paketit sisältävät yksilö- ja ryhmätehtäviä sekä keskustelunaiheita, joilla voit virittäytyä esitysten tunnelmaan tai muistella kokemuksianne näytelmistä.

Lataa ja tulosta Nätti-Jussi seikkailee -näytelmän tehtäväpaketti tästä

Lataa ja tulosta Veljet keskenään -näytelmän tehtäväpaketti tästä

KURKISTUS KULISSEIHIN

Kun haluat ottaa selvää tapahtumista teatterin kulissien takana, varaa ryhmällesi tutustumiskierros. Kierroksella pääset perehtymään teatteriammatteihin ja esitysten valmistamiseen. Tutkimusretki kestää noin tunnin ja on maksuton ryhmille, jotka käyvät katsomassa esityksen. Jos varaatte pelkän tutustumiskierroksen, opastus maksaa 52 euroa ryhmältä.

TAI JOTAIN AIVAN MUUTA

Kaipaatteko apua päättäjäisesityksen valmistamiseen tai haluatteko kuulla teatterin ammattilaisen ajatuksia työstään? Vai onko sinulla mielessä jokin muu yhteistyöehdotus? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä yleisötyöntekijäämme Anne Niskalaan: anne.niskala@rovaniementeatteri.fi, 0400 893329.

X