TAVALLISTA ENEMMÄN IRTI TYÖPÄIVÄSTÄ

Pidä arki loitolla Rovaniemen Teatterin koulutuksella, jonka voit tilata porukallesi mittatilauksella suunniteltuna. Pääset teatteriympäristössä irti työpaikan rutiineista ja saat työkalupakkiisi uutta sisältöä.

SHÖY TAIM! -ESIINTYMISVALMENNUS

on tuhti paketti hauskaa tekemistä ja tehokasta ryhmävalmennusta, johon heittäydymme rennosti toisiamme ja jokaisen omaa etenemistä kuunnellen.

Saat
- Rohkeutta, läsnäoloa ja rentoutta esiintymistilanteisiin ja asiakaspalveluun.
- Keinoja esiintymisjännityksen purkamiseen, äänenkäyttöön ja keholliseen ilmaisuun. 

ELÄVÄINEN SEMINAARI

auttaa seminaaripäivän tai koulutushetken suunnittelussa. Kun pelkkä tuolissa istuminen ja PowerPoint-esitykset puuduttavat ja haluat käsitellä aihettasi monipuolisemmin ja yleisöä osallistavasti, voit tilata teatterin ammattilaisen mukaan suunnittelemaan tapahtumaasi.

Saat
- Työparin ajatusten vaihtoon tilaisuutta suunnitellessasi.
- Erilaisia sisältöjä erilaisille oppijoille.
- Draaman kaaren tilaisuuteesi.
- Teatterin ammattilaisen yhdeksi kouluttajista.

TYÖHYVINVOINNIN JA -VIREEN HUOLTAMOSSA

pidät lystiä ja tuuletut helpoin teatterikeinoin. Valmennus sisältää tiimityön sparrausta, ilmapiirin huoltoa, yhteishengen nostatusta ja luovuuden tankkausta. 

Saat
- Vuosihuollon työporukan yhteistyön ja vuorovaikutuksen keinoihin.
- Esiin yhteisön jäsenten parhaat puolet ja löydät aktiivista rentoutta.
- Lisää yhteisiä ajokilometrejä. 

KOULUTTAJASI

Kouluttajanasi on teatteri-ilmaisun ohjaaja, kasvatustieteiden ja taiteiden maisteri Anne Niskala, joka on työskennellyt ohjaajana, näyttelijänä ja kouluttajana vuodesta 2004.

HINTA

Koulutuksen hinta on alkaen 480 € (sis. alv 24 %) ryhmältä. Kun sisällytät päivääsi myös esityksen, saat koulutuksen edullisemmin.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Maria Mäntyyn. Hän suunnittelee kanssasi teille sopivan paketin koulutusta, tarjoiluita ja teatterilippuja. Yhteystiedot ovat: maria.manty@rovaniementeatteri.fi, 040 1545205.

X