Eila, Rampe ja Likka

On meneillään viimeinen kuulutus Finnairin lennolle Marmarikseen, kun Eila, Rampe ja Likka suunnistavat koneeseen. Rampe ja Likka ovat yllättäneet Eilan matkalipuilla Turkkiin, koska pian on Eilan 60-vuotispäivä.

Tytär Likka on kolmekymppinen taivaanrannanmaalari, kenen lie geenit saanut. Eila on järjestyksen ihminen, kulkee valtavirrassa ja antaa napakkaa kommenttia elämänpiirinsä tavoista. Sisuksissa palaa pieni roihu katselemaan maailmaa, haihattelemaan haaveeksi jääneestä näyttelijänurasta tai lähtemään edes Pyynikin näköalatorniin munkkikahveille.

Rampe haluaisi lueskella ja antaa ajatuksen kulkea mutta kun ei ole hetkenkään rauhaa Eilan aina käskiessä johonkin. Helpommalla pääsee, kun tottelee ja säästää syvällisemmät keskustelut hetkiin Likan kanssa. 

Eila, Rampe ja Likka ovat Sinikka Nopolan kotoisan draamakomedian hahmoja, joiden mukana käydään mökillä ja irrotellaan Marmariksella. Matkailu tuo elämään mausteita itse kullekin, romanttisia tai opettavaisia.  Niiden seurassa saat hymähdellä supisuomalaisuudelle, elämänkumppaneillesi ja vähän itsellesikin. Komedia nähdään Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla ja Lapin kiertueella.

TYÖRYHMÄÄ

Käsikirjoitus Sinikka Nopola

Ohjaus Hannu Friman

Rooleissa Outi Nevanlinna, Markku Köngäs ja Helka Periaho

Löydät lisää tekijätietoja täältä.

ESITYSPAIKKA

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon vinttinäyttämö Kero. Esityksiä on myös Lapin kiertueella.

ESITYKSEN KESTO

Näytelmä kestää 1 h 50 min, sis. väliajan.

LIPUT

Peruslippu 25 € / eläkeläiset 22 € / opiskelijat, lapset & työttömät 15 €. Kiertueella lippuhinnat 10-20 €.

KUVIA

X