Sammakon satumainen elämä

Tämä tarina kertoo Sammakon satumaisesta elämästä. Sammakko asuu kasvimaalla raparperin alla. On kesä ja Sammakon vihreä mieli pakahtuu, koska hän tykkää uimisesta ja siitä, että luonto on vihreä. Joko kerroin, että vihreä on Sammakon lempiväri? Kun katsot häntä, voit arvata miksi.

Sammakolla on outo olo. Sydän tykyttää ja suusta tulee sammakoita. Hänen täytyy olla rakastunut.

Sammakko kohtaa Ankan, jonka kanssa hän kuuluu yhteen ja tekee kodin. Syksy saapuu. Sammakko vaeltaa metsässä, ihailee väriloistoa ja katselee, kuinka pakkaset nousevat horisontista. Mitä jos lähtisi Rotan kanssa kauas avaraan maailmaan? Kokisi kaikki kauniit nähtävyydet ja seikkailut. Mutta kuinka pian on perillä? Entä jos haluaa heti takaisin kotiin?

Sammakon satumainen elämä -näytelmässä vierähtää värikäs kolmevarttinen Sammakoiden ja ystävien seurassa. Esitys on suunnattu yli 3–vuotiaille ja on luonteeltaan kuin leikkihetki tai illan villit, kun näyttelijät kysyvät lapsilta neuvoja tarinan kutkuttavissa paikoissa. Näytelmän juoni ja lavastus pohjautuvat Max Velthuijsin satukirjoihin ja antavat lapsille teatterin taikaa Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla ja Lapin kiertueella.

TYÖRYHMÄÄ

Pohjautuu Max Velthuijsin teoksiin Rakastunut Sammakko, Sammakko ja ankka, Sammakko löytää ystävän, Sammakko ja avara maailma, Sammakko ja linnunlaulu sekä eläinaiheisiin lastenlauluihin

Käsikirjoitus Vesa-Tapio Valo

Ohjaus Perttu Leinonen

Rooleissa Markku Köngäs, Outi Nevanlinna ja Helka Periaho

Löytät lisää tekijätietoja täältä.

ESITYSPAIKKA

Rovaniemen Teatteri, Lappia-talon vinttinäyttämö Kero. Esityksiä on myös Lapin kiertueella.

ESITYKSEN KESTO

Esitys kestää n. 50 minuuttia. Esityksessä ei ole väliaikaa.

LIPUT

8 €

KUVIA ESITYKSESTÄ

Kuvat on ottanut Kaisa Sirén.

X