Tanssien tähtiin

Suomen kansaa sunnuntai-iltaisin viihdyttäneet tanssijat lähtevät kiertueelle keväällä 2019! Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekevät kauan odotetun showkiertueen maalis-huhtikuussa esiintyen Helsingissä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa, Porissa, Salossa ja Jyväskylässä.

Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin/Jani Rasimuksen. Mukana nähdään myös yllätysvieraita eri esityksissä.  Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja nauttimaan upeista ryhmä- ja parinumeroista.

Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä, tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa. ”On hienoa, että tanssijat pääsevät vihdoin yhdessä myös näyttämölle esittämään taitojaan”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta.

ESITYSAIKA JA -PAIKKA

Tiistai 26.3. klo 18 Lappia-talo, Rovaniemen Teatterin suuri näyttämö Tieva

ESITYKSEN KESTO JA IKÄRAJA

Kesto 60 min, ei väliaikaa. Esitys sopii koko perheelle.

LIPUT

32,50 € + palvelumaksu 2,50 € / lippu

X