Kuumia aaltoja

Hurmaavan hauska karaokeshow

Toiveuusinta! Teatterikaudella 2021-2022 loppuunmyydyille saleille esitetty karaokeshow palaa Rovaniemen Teatterin ohjelmistoon! Bar Estrogenin karaokelavalla laulavat Annet nähdään kellariteatteri Saivossa 8 esityksen verran. 

”Seuraavaksi Anne laulaa meille Aikuisen naisen!” Karaokeilta on kuumimmillaan ja estradille ryntäävät toisilleen tuntemattomat Anne P. ja Anne A. Kummasta Annesta on kyse? Ja kumpi ehtii ensin? Sillä ei ole mitään väliä, kun tämä kaksikko nostaa yhdessä maljan kaikille keski-ikäisille naisille!

Karaokeillan aikana sielunsiskot nauravat itselleen ja toisilleen, kiroavat niin kuumat aallot kuin ikänäönkin sekä herkistyvät hetkeksi menneiden äärelle. Välillä päästetään peto irti ja vallataan karaokelava oikein kunnolla – sitä vartenhan paikalle on tultu. Nämä Annet antavat kyytiä niin exille, tinder-treffeille kuin pienille pidätysvaikeuksillekin. Tämän illan jälkeen narikkalapun lisäksi käteen on jäänyt uusi ystävä.

Karaokeshow Kuumia aaltoja on häpeilemätön ylistys keski-iälle, ystävyydelle ja vapaudelle. Nyt on lupa voimaantua ja tässä esityksessä myös katsojat saavat laulaa mukana!

Ravintolateatteri Saivon lavalla nähdään Rovaniemen Teatterin oma Kylli Köngäs ja vierailevana tähtenä mm. tv-sarjasta Syke tuttu Jaana Pesonen. Livemusiikista ja karaoke-emännyydestä vastaa useissa teatterimme produktioissa vieraillut muusikko Kaisa Ristiluoma.

”Huh, huh! Tässä iässä ei kannattais lähtee ilman tenaa radalle.”

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus: Anne Prokofjeff
Ohjaus: Miika Muranen
Pukusuunnittelu: Jaana Isokangas, vierailija
Musiikin sovitus ja muusikko: Kaisa Ristiluoma, vierailija
Äänisuunnittelu: Janne Airaksinen, vierailija
Valosuunnittelu: Milla Kellokumpu, vierailija
Rooleissa: Kylli Köngäs ja Jaana Pesonen, vierailija

UUSINTAENSI-ILTA

Perjantai 28.4.2023 klo 19.00

ESITYKSEN KESTO

noin 2 tuntia sisältäen väliajan

ESITYSPAIKKA

Lappia-talo, Kellariteatteri Saivo
Saivolla on numeroimattomat paikat. Salin ovet ja ravintola avautuvat tuntia ennen esitystä. 

LIPUT

Peruslippu 32 €, eläkeläiset 28 €, opiskelijat ja työttömät 22 €.

ARVOSTELUT JA HAASTATTELUT

Leena Talvensaari, Uusi Rovaniemi 27.10.2021

Uuden Rovaniemen päätoimittaja Leena Talvensaari haastatteli Kylli Köngästä ja Jaana Pesosta Kuumia aaltoja -esityksen teemoista. Puhetta riitti keski-ikäisten naisten elämän lisäksi siitä, onko ikä vain numero, ja osaavatko naiset nauraa itselleen.

”On tosi kivaa tehdä komediaa tästä ajasta ja asioista, jotka ovat niin tunnistettavia.” 

Lue koko haastattelu tästä

Anu Jormalainen, Lapin Kansa 3.10.2021

”Homma rokkaa, ja mikkiin tartutaan parituntisen aikana useaan otteeseen.”

”Baari-illan draamankaari on tenoineen ja ikänäköineen vaihdevuosiviihteellisen keveä, mutta myös inhimillisen äkkisyvä.”

”Miika Murasen ohjaustyö on kypsän naisen näkyvä ja kuuluva ylistyslaulu, jossa musiikilla on vahva tarinankertojan rooli.”

Lue koko arvostelu täältä

Juha Mäntykenttä, YLE 24.9.2021

Yle Radio Suomi Rovaniemen toimittaja Juha Mäntykenttä kävi haastattelemassa ohjaaja Miika Murasta sekä Anneja esittäviä Kylli Köngästä ja  Jaana Pesosta. 

Kuuntele haastattelu tästä. 

Kurkkaa videolta Kyllin ja Jaanan mietteitä esityksen harjoituskaudella keväällä 2021

Kuvat