Pulkkinen Live

Heitä vapaalle ja anna tyrän rytkyä!

Hyvät naiset ja herrat! Pulkkinen Live tömäyttää klassikkosarjan hahmot lavalle elävänä koko komeudessaan. Uunituoreissa sketseissä mm. radiotoimittaja Osmo, nyrkkeilijä, kopiovastaava, äänimies Esko ja Sauli. Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä. Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Nyt ollaan asian ytimessä!

Pulkkinen Live on suosiota vuodesta 2017 niittänyt teatteriesitys, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut alkuperäissarjasta tuttu Jari Salmi. Näyttelijöinä toimivat Jari Salmi ja Teemu Koskinen. Kemistä kotoisin oleva Jari Salmi on urallaan näytellyt lukuisissa teattereissa ja TV-sarjoissa, mutta hänen mieleenpainuvin roolinsa on koko kansan paljasvatsainen Pulkkinen, joka seisoo ovellansa ylväänä vailla pienintäkään harha-askelta miehisyyden lähteiltä.

Näyttelijä Teemu Koskinen on puolestaan ehta porilainen, aivan kuten Pulkkisessa esiintyvä taparikollinenkin. Hän itse samaistuu hahmoista kuitenkin eniten Pulkkisen naapuriin Sauliin, vaikka onkin sitä mieltä, että Pulkkisen kaltaisena elämä olisi helpompaa.

Esityksessä käytetään ronskia kieltä.

Työryhmä

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jari Salmi
Rooleissa: Jari Salmi ja Teemu Koskinen

Esityspäivä

Tiistai 4.4.2023 klo 18.00

Esityspaikka

Suuri Tieva-näyttämö, Lappia-talo

Liput

35 €

Kesto

n. 2 tuntia, sis. väliajan