Taiteilijatapaaminen: Pirjo Leppänen ja Miisa Lindén

Näyttelijä Pirjo Leppänen sekä ohjaaja ja dramaturgi Miisa Lindén keskustelevat taiteellisen johtajamme Miika Murasen johdolla kirjailija Kalle Päätalosta perjantaina 24.3. klo 18 alkaen Teatteriravintolassa 2.krs.

Miisa Lindén on käsikirjoittanut, dramatisoinut ja ohjannut useita Kalle Päätalon teksteihin perustuvia näytelmiä ja elokuvia. Pirjo ”Jente” Leppänen tunnetaan erityisesti roolistaan Riitu Päätalona, josta hän sai Parhaan naispääosan Jussi-palkinnon vuonna 1986.

Kalle Päätalo oli kirjailijana tarkan kuvauksen mestari. Ei ainoastaan silloin, kun fokuksessa on työnteko vaan myös silloin, kun kuvattavana ovat monitasoiset, koomiset ja rakastettavat ihmiset. Taiteilijatapaamisessa Rovaniemen Teatterilla Jente ja Miisa sukeltavat yhteisiin vuosiinsa kirjailijan kanssa. Tapaamisen juontaa teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen.

Miisa Lindénin dramatisoima ja ohjaama Vikke Nilo – ihminen! Rovaniemen Teatterin ohjelmistossa 29.4. saakka. Esitys taiteilijatapaamisen jälkeen pe 24.3. klo 19 alkaen, osta lippu täältä.

Tapaamiseen on vapaa pääsy, tervetuloa!