Valokeilassa

Keskiviikkoklubi

Rovaniemen Teatterin keskiviikkoklubilla valokeilaan astuu inspiroivia, rohkeita ja omaäänisiä pohjoisen musiikintekijöitä.

Näyttelijä Siiri Partanen ja kapellimestari Minna Siitonen kutsuvat tunnelmalliselle Saivo-näyttämölle seurakseen kiinnostavia muusikoita sekä heidän tarinansa. Illan aikana kuullaan uudenlaisia versioita vieraan valitsemista biiseistä, keskustellaan musiikin merkityksestä ja ennen kaikkea avataan kutsuvieraan matkaa muusikoksi.

KESKIVIIKKOKLUBIT
19.4.2023 vieraana Tarja Ylitalo

Tarja Ylitalo

”Se on kerrasta poikki, sanon suoraan sen!”

Näin kajahti monessa suomalaiskodissa vuonna 1980, kun Tarja Ylitalo osallistui laulullaan Syksyn sävel –kilpailuun. Vaikka kappale ei päässytkään loppukilpailuun, Kerrasta poikki nousi nopeasti listaykköseksi. Teini-ikäisestä asti keikkaillut Tarja oli yksi 80- ja 90-lukujen kysytyimpiä iskelmäartisteja, ja hänen albumeitaan on myyty kulta- ja timanttilevyihin oikeuttavia määriä. Ylitalo on myös osallistunut sekä Syksyn sävel -kisaan että Euroviisuihin. Pellossa asuvalle laulajattarelle ovat tulleet viime vuosina tutuiksi myös ulkomaiset lavat, sillä hän on miehensä kanssa keikkaillut mm. Etelä-Amerikassa ja Lähi-Idässä. Valokeilassa Tarja Ylitalo nähdään ke 19.4.2023.

TYÖRYHMÄ

Konsepti ja toteutus: Siiri Partanen ja Minna Siitonen

LIPUT

18 €

ESITYSPAIKKA

Kellariteatteri Saivo. Saivon baaritiski palvelee tuntia ennen esityksen alkua ja koko esityksen ajan. 

KESTO

Esityksen kesto on n 1h, ei väliaikaa.