KAIKUKORTTI

Rovaniemen Teatteri on mukana Rovaniemen Kaikukortti-toiminnassa. Kumppanuussitoumuksen tarkoituksena ja tavoitteena on edistää taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja ja osallistua kulttuurielämään ja sitä kautta tukea kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistämistyössä sekä varmistaa valtakunnallisesti yhdenmukainen ja toimiva Kaikukortti-toiminta Rovaniemellä. Kaikukortti on voimassa vuoden 2020 syyskuun loppuun.

Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Rovaniemen Teatterin omiin syyskuun esityksiin (Lempi, Miika ja meijän tähet ja Ulvova mylläri). Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu. 

Poikkeustilan aikana Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 3 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput nopeasti. Lippuja saa teatterin myyntipalvelusta ja Osviitasta. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron ja lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyystodistuksesi. Poikkeustilan aikana kaikilta katsojilta kerätään myös yhteystiedot. Huom. Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Myyntipalvelun aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä ja 
lisätietoa Rovaniemen Kaikukortti-toiminnasta löydät täältä

X