ROVANIEMEN TEATTERI – LAPIN ALUETEATTERI HAKEE JÄRJESTÄJÄÄ

Nykyisen järjestäjän siirtyessä teatterissamme toisiin tehtäviin haemme järjestäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi huolehdit teatterituotantojen aikataulujen ja tiedon koordinoinnista, harjoitus- ja esitystilanteiden sujuvuudesta sekä toimit yhteyshenkilönä eri henkilöiden välillä.

Rovaniemen Teatteri - Lapin Alueteatteri on alueellinen teatteritaiteen toimija. Kotimme sijaitsee Rovaniemellä Alvar Aallon suunnittelemassa Lappia-talossa, jossa järjestämme vuoden aikana noin 250 tapahtumaa.  Lisäksi toimimme kiertävänä alueteatterina ja viemme esityksiä ja työpajoja Lapin kuntiin.  Palveluksessamme on noin 50 teatterialan erikoisosaajaa. Meidän tavoitteenamme on tuottaa korkeatasoista teatteritaidetta Suomen arktisella päänäyttämöllämme. Meille asiakaslähtöisyyden lisäksi tärkeää on yhdessä tekeminen ja arvostava työkulttuuri. 

Odotamme

Tarjoamme sinulle

Tehtävänkuvaa voidaan muokata valitun henkilön osaamisen mukaan. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä. Työviikko voi olla kuusipäiväinen ja päivittäinen työaika kaksisosainen.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, jonka aluksi noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa 16.5.2022 mennessä osoitteeseen juha.tuisku@rovaniementeatteri.fi. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä tekninen päällikkö Juha Tuiskulta sähköpostitse tai puhelimitse 0400 974 702.

X