TAVALLISTA ENEMMÄN IRTI TYÖPÄIVÄSTÄ

Pidä arki loitolla Rovaniemen Teatterin koulutuksella, jonka voit tilata porukallesi mittatilauksella suunniteltuna. Pääset teatteriympäristössä irti työpaikan rutiineista ja saat työkalupakkiisi uutta sisältöä.

SHÖY TAIM! -ESIINTYMISVALMENNUS 

on tuhti paketti hauskaa tekemistä ja tehokasta ryhmävalmennusta, johon heittäydymme rennosti toisiamme ja jokaisen omaa etenemistä kuunnellen.

Saat

- Rohkeutta, läsnäoloa ja rentoutta esiintymistilanteisiin ja asiakaspalveluun.

- Keinoja esiintymisjännityksen purkamiseen, äänenkäyttöön ja keholliseen ilmaisuun.

DRAAMANIKSIT OPETUS- JA KASVATUSTYÖHÖN

-koulutuksessa käytämme teatterimaailman menetelmiä ryhmäytymiseen, vuorovaikutuksen lisäämiseen ja opetuksen rikastuttamiseen.

Saat

- Vinkkejä toiminnalliseen opetukseen, vuorovaikutukseen ja tunteiden tunnistamiseen.

TYÖHYVINVOINNIN JA -VIREEN HUOLTAMOSSA

pidät lystiä ja tuuletut helpoin teatterikeinoin. Valmennus sisältää tiimityön sparrausta, ilmapiirin huoltoa, yhteishengen nostatusta ja luovuuden tankkausta.

Saat

- Vuosihuollon työporukan yhteistyön ja vuorovaikutuksen keinoihin.

- Esiin yhteisön jäsenten parhaat puolet ja löydät aktiivista rentoutta.

- Lisää yhteisiä ajokilometrejä.

KOULUTTAJASI

Kouluttajanasi on teatteri-ilmaisun ohjaaja, kasvatustieteiden ja taiteiden maisteri Anne Niskala, joka on työskennellyt ohjaajana, näyttelijänä ja kouluttajana vuodesta 2004.

HINTA

Koulutuksen hinta on alkaen 480 € (sis. alv 24 %) ryhmältä. Kun sisällytät päivääsi myös esityksen, saat koulutuksen edullisemmin.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Maria Mäntyyn. Hän suunnittelee kanssasi teille sopivan paketin koulutusta, tarjoiluita ja teatterilippuja. Yhteystiedot ovat: maria.manty@rovaniemi.fi, 040 1545205.

X