TAVALLISTA ENEMMÄN IRTI TYÖPÄIVÄSTÄ

Pidä arki loitolla Rovaniemen Teatterin koulutuksella, jonka voit tilata porukallesi mittatilauksella suunniteltuna tavoitteitanne vastaavaksi. Pääset teatteriympäristössä irti työpaikan rutiineista ja rooleista ja saat työkalupakkiisi uutta sisältöä. Koulutuksen kesto on 1 t 30 min. 

VAKUUTA JA VALLOITA -ESIINTYMISVALMENNUS 

Tuhti paketti hauskaa tekemistä ja tehokasta ryhmävalmennusta, johon heittäydymme rennosti toisiamme ja jokaisen omaa etenemistä kuunnellen.

Saat

DRAAMANIKSIT OPETUS- JA KASVATUSTYÖHÖN

Koulutuksessa käytämme teatterimaailman menetelmiä ryhmäytymiseen, vuorovaikutuksen lisäämiseen ja opetuksen rikastuttamiseen.

Saat

TYÖHYVINVOINNIN JA -VIREEN HUOLTAMO

Pidät lystiä ja tuuletu helpoin teatterikeinoin! Valmennus sisältää tiimityön sparrausta, ilmapiirin huoltoa, yhteishengen nostatusta ja luovuuden tankkausta.

Saat

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii yleisötyöntekijä Henna Linné, jolla on vankka kokemus teatterin lisäksi terveyden- ja hyvinvoinnin alalta. Hän on valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi, fysioterapeutiksi ja personal traineriksi. Lisäksi Hennalla on lukuisia muita liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia. Hennan tausta näkyy hänen työtavoissa, missä ihminen nähdään psykofyysisenä kokonaisuutena.

"Teatteri ei arvota ihmisiä, on kaikille avointa, lisää yhteisöllisyyttä ja parantaa ihmisten välistä vuorovaikutusta. Se on vahva elementti niin psyykkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin lisäämisessä. Terveydelliset vaikutukset ovat lukuisat." 

X