Liput

LIPPUJEN HINNAT

Lippujen hinnat määräytyvät esityksen keston ja salin mukaan. Myynnissä on peruslippujen lisäksi alennushintaisia lippuja. Teatterilippujen alennusryhmiä ovat eläkeläiset, työttömät, opiskelijat ja koululaiset sekä lapset. Myös teatterista kirjoittavat kriitikot, toimittajat ja bloggaajat voivat saada alennushintaisia pressilippuja.

Esityskohtaiset hinnat löytyvät täältä

Tiedot ryhmälipuista löytyvät täältä

LIPPUJEN MYYNTI JA VARAUKSET

Saat Rovaniemen Teatterin lippuja Lappia-talon lippukaupalta sekä asiointipiste Osviitasta. Tarkista aukioloajat täältä. Verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa verkkokaupasta www.netticket.fi/rovaniemen-teatteri.

LIPPUJEN VARAAMINEN JA VARAUSTEN LUNASTUS

Lippuvaraukset hoituvat puhelimitse ja sähköpostilla teatterin lipunmyynnistä 0400 282 484 ja teatteri@rovaniementeatteri.fi sekä NetTicketin puhelinpalvelusta 0600 399499 ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 15-21 (1 €/min + pvm). Voit lunastaa varaukset Lappia-talon lippukaupalla, asiointipiste Osviitassa (os. Koskikatu 19) ja NetTicketin myyntipisteissä. Varatut liput on lunastettava viimeistään kaksi viikkoa varauksesta. Tämän jälkeen varaus peruuntuu ja varatut lipu vapautuvat takaisin myyntiin.


ALENNUSTODISTUKSET

Alennushintaisia lippuja ostettaessa tulee olla asianmukainen ja voimassaoleva todistus, kuten opiskelija- tai pressikortti.

MAKSUTAVAT

Lappia-talon lipunmyynnissä sekä asiointipiste Osviitassa maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Rovaniemen Teatterin, NetTicketin ja Likiliikkeen lahjakortit. Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä lippukaupassa ja Osviitassa käyvät myös kulttuuriedut ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum online, Edenred-kortti ja Smartum, Tyky+ sekä Virike-setelit. Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum Online.

LIPPUJEN TOIMITUS

Verkkokauppa-ostoksilla voit valita lipuille kaksi eri toimitustapaa, e-lippu ja postilippu. E-lippu toimitetetaan sähköpostiin PDF:nä sekä tekstiviestinä, jossa on linkki mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan rittäää, että avaat pääsylipun mobillilaitteella ja näytät vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin. Postilippu 5,90 € toimitetaan kotiin 1. luokan postina, jolloin lipun hintaan lisätään postimaksu 5,90 €. Huomioithan, että tapahtumaan on oltava vähintään 7 päivää.

Liput ovat samanhintaiset riippumatta siitä, ostaako ne Netticketin verkkokaupasta, Lappia-talon lippukaupasta vai Osviitasta. Verkkokaupasta ja Osviitasta ostettujen lippujen hintaan sisältyy verkkokaupan toimittajan, NetTicketin, toimitusmaksu. Alle 10 euron lipussa toimitusmaksun osuus on 1,50 €, 10–29,99 euron lipussa 2 € ja 30–59,99 euron lipussa 2,50 €.


LIPPUKAMPANJAT

  • Hyvinvointipassilla opiskelijat arki-illan esityksiin kympillä
    Tarjoamme opiskelijoille liput kymmenellä eurolla teatterin omien tuotantojen esityksiin arki-iltaisin. Lippuja voi ostaa esityspäivänä Lappia-talon lippukaupasta Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun sekä REDUn Hyvinvointipassia vilauttamalla. 
    Huom. Etu ei koske vierailuesityksiä. Lippuja ei voi myöskään varata etukäteen eikä hintaan voi yhdistää muita alennuksia tai etuja. 

NAULAKKOPALVELUT

Naulakkomaksu 2 €/henkilö, lasten esityksissä 2 €/aikuinen.  Päiväkoti- ja koululaisryhmiltä ei peritä maksua.

KAUSIKORTTI

Houkuttelevin tapa nauttia tulevasta teatterikaudesta on hankkia kausi- tai vuosikortti.

  • Syksyn 2022 kausikortti sisältää kolme esitystä yhteishintaan 77 € (sis. yhden musikaalin)
  • Esityskauden syksy 2022 – kevät 2023 kausikortti sisältää neljä esitystä yhteishintaan 105 €

Kausikortilla voi lunastaa lippuja teatterin omiin tuotantoihin ja se on henkilökohtainen. Kausikortin voit ostaa NetTicket.fi-verkkokaupasta, Lappia-talon lippukaupasta ja Osviitasta. Voit maksaa kausikortin myös kulttuurieduilla.

KAIKUKORTTI

Rovaniemen Teatteri on mukana Rovaniemen Kaikukortti-toiminnassa. Kaikukortti edistää taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja ja osallistua kulttuurielämään ja sitä kautta tukee kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistämistyöstä. 

Kaikukortilla pääset nauttimaan suuren näyttämön omista esityksistä. Kaikukorttipaikkoja on korkeintaan 5% katsomopaikkojen määrästä. Voit varata paikkasi teatterin myyntipalvelusta ja lunastaa Lappia-talon lippukaupasta sekä Osviitasta. Lipun lunastuksessa otathan mukaasi Kaikukortin sekä henkilöllisyystodistuksen.

Lisätietoa Rovaniemen Kaikukortti-toiminnasta löydät täältä 


Esityksen peruutus

Esitys peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Peruutustapauksissa teatterilta ollaan yhteydessä lipun ostaneisiin ja varanneisiin henkilöihin joko tekstiviestillä, puhelimitse tai sähköpostitse. Peruutukset koskevat myös esityksen yhteydessä olevia väliaikatarjoiluja ja teatteri-illallisia. Ensisijaisesti ostetut liput vaihdetaan toiseen esityspäivään. Hyvityksen voi saada myös lahjakorttina tai rahanpalautuksena.

Teatteri ei korvaa muita kuluja, esim. matkakuluja tai lippujen toimituskuluja ja palvelumaksuja.

Sairastapaukset

Tulethan teatteriin vain terveenä. Mikä tunnet olosi sairaaksi, olethan ennen esitystä yhteydessä lipunmyyntiin teatteri@rovaniementeatteri.fi. Sairaustapauksissa liput voi vaihtaa myöhempään ajankohtaan.  

TIETOSUOJASELOSTE

Löydät Rovaniemen Teatterin asiakasrekisterin tietosuojaselosteen klikkaamalla tästä