HINNASTO

LIPPUJEN HINNAT

Hintaryhmät: peruslippu / eläkeläinen / opiskelija, työtön, lapsi * / yli 20 hengen ryhmä

* lasten hinta on voimassa peruskoululaisille
** sarjalippu sisältää lipun kaikkiin kuuteen tilaisuuteen
*** arkipäivän esitykset 8 €, viikonloppuisin 10 €
**** katsomon keskipaikat +2 €  

Naulakkopalvelumaksu 2 €/hlö, lastenesityksissä 2 €/aikuinen. 
Ei koske päiväkoti- ja koululaisryhmiä. 

Lippuhinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

Tutustu Lappia-talon tilakarttoihin TÄSTÄ.

LIPPUHINNAT KIERTUEELLA

*Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, (Rovaniemi), Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

LAHJAKORTTI TEATTERIIN

Rovaniemen Teatterin lipunmyynnissä saat käärittyä kokemuksia pakettiin! Teatterilahjakortti on ekologinen ja elämyksellinen tapa muistaa esimerkiksi ystävää tai perheenjäsentä. Voit ostaa lahjakortteja haluamallasi summalla teatterin lippukaupalta Lappia-talolta sekä NetTicket.fi-verkkokaupasta. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa ostopisteissä, myös verkkokaupassa. 

KAUSIKORTTI

Houkuttelevin tapa nauttia tulevasta teatterikaudesta on hankkia syksyn kausikortti, mikä sisältää kolme lippua joista yksi musikaaliin. Kausikortit käyvät teatterin omiin tuotantoihin, joita syyskaudella ovat Lempi, Miika ja meijän tähet, Pikku saituri, Ulvova mylläri ja Varasto. Kausikortti on henkilökohtainen.

Osta kausikortti täältä

LIPPUKAMPANJAT

ARVOSETELEILLÄ ESITYKSIIN

Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä lippukaupassa ja Osviitassa käyvät ePassi, Smartum-kulttuurisaldokortti, Eazybreak, Ticket Mind&Body -kulttuurietukortti sekä Tyky-KuntoseteliPlus, Tyky online -älyseteli, Smartum-kulttuuriseteli ja Virike-seteli. 

Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Online ja Eazybreak.

EDUT RYHMILLE

MOBIILILIPPU

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat tekstiviestillä linkin, jolla pääset mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan riittää, että avaat pääsylipun mobiililaitteella ja näytät sitä vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin.

X