HINNASTO

LIPPUJEN HINNAT

Hintaryhmät: peruslippu / eläkeläinen / opiskelija, työtön, lapsi / yli 20 hengen ryhmä

Tutustu Lappia-talon tilakarttoihin TÄSTÄ.

LIPPUHINNAT KIERTUEELLA

*Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, (Rovaniemi), Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

ARVOSETELEILLÄ ESITYKSIIN

Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä lippukaupassa ja Osviitassa käyvät ePassi, Smartum-kulttuurisaldokortti, Eazybreak, Ticket Mind&Body -kulttuurietukortti sekä Tyky-KuntoseteliPlus, Tyky online -älyseteli, Smartum-kulttuuriseteli ja Virike-seteli. 

Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Online ja Eazybreak.

EDUT RYHMILLE

LINJA-AUTOLLA SAAPUVAT RYHMÄT

Lapista teatteriin matkaavat ryhmät voivat hakea kuljetustukea. Tuki on vähintään 20 hengen ryhmälle 0,50 € kilometriltä meno-paluu -matkasta Lapin alueella. Kysy lisää lippukaupasta.

KAUSIKORTTI

Kausikortit käyvät teatterin omiin tuotantoihin, joita syys- ja kevätkaudella ovat Cabaret, Hovinpohja, Korjaamo, Kuin ensimmäistä päivää, Me Rosvolat, Neljäntienristeys, Pikku prinssi ja Toiverunoklubi. Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä voi ostaa teatterin lippukaupasta Lappia-talolta. 

Syksyn 2019 kausikorttiin sisältyy kolme pääsylippua joista yksi Cabaret'n ja se on voimassa joulukuun loppuun asti. Hinta on 85 €.
Kevään 2020 kausikorttiin sisältyy kolme esitystä, joista yksi Cabaret'n ja se on voimassa toukokuun loppuun asti. Hinta on 85 €.
Vuoden 2020 kausikorttiin sisältyy neljä esitystä, joista kaksi musikaaliin ja se on voimassa joulukuun 2020 loppuun asti. Hinta on 120 €. 

LAHJAKORTTI TEATTERIIN

Rovaniemen Teatterin lipunmyynnissä saat käärittyä kokemuksia pakettiin! Lahjoita läheisellesi unohtumaton teatterielämys, ja hanki hänelle lahjakortti vaikkapa Cabaret'n tai Korjaamon esitykseenTeatterilahjakortti on ekologinen tapa muistaa esimerkiksi ystävää tai perheenjäsentä, sillä se ei kasvata hiilijalanjälkeä. Voit ostaa lahjakortteja teatterin lippukaupalta Lappia-talolta tai NetTicket.fi-verkkokaupasta.

MOBIILILIPPU

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat tekstiviestillä linkin, jolla pääset mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan riittää, että avaat pääsylipun mobiililaitteella ja näytät sitä vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin.

 

Lippuhinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

X