Tilavuokraukset

Etsitkö helppoa ja taatusti mieleenpainuvaa tapaa juhlia mennyttä, tutustua tulevaan tai nauttia hetkestä? Rovaniemen Teatteri tarjoaa mahdollisuuden nauttia yhteisestä elämyksestä uniikissa Alvar Aallon suunnittelemassa Lappia-talossa. Saliemme tekniikka ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuudet järjestää mitä mielikuvituksellisimpia tapahtumia aina pienimuotoisista maljannostajaisista suuriin hääjuhliin asti. Talossamme on järjestetty myös messuja, kongresseja sekä suuria ja pieniä kokouksia. Ammattitaitoiset järjestäjämme auttavat sinua suunnittelemaan tilaisuuteesi sopivat tarjoilut, tilat sekä ohjelman.

Tilaisuus Lappia-talolla on aina enemmän kuin teatterikäynti, se on mieleenpainuva elämys!

Lappia-talolla voit järjestää esimerkiksi:

 • kokouksia
 • koulutuksia
 • seminaareja
 • kongresseja
 • päättäjäisiä
 • syntymä- ja merkkipäiviä
 • häitä
 • konsertteja
 • esityksiä
 • myyjäisiä
 • näyttelyitä
 • lanseerauksia
 • messuja

KOKOUSTILAT

Tutustu tiloihimme virtuaalikierroksella!

TIEVA

Rovaniemen Teatterin suurin näyttämö sijaitsee Tieva-salissa. Alvar Aallon arkkitehtuuri ja muotoilu ovat näyttävästi esillä Tievalla, jossa on 386-paikkainen nouseva katsomo. Jokaisella paikalla on kirjoitusalusta, joten sali sopii erityisesti konferenssien, seminaarien ja luentojen pitopaikaksi, mutta antaa upeat puitteet myös erilaisille konserteille ja muille esityksille.

KERO

Lappia-talon toisessa kerroksessa sijaitseva vinttinäyttämö Kero on teatterimme pienin sali. Kerolla on nouseva istuinkatsomo ja istumapaikat 70 katsojalle. Kero sopii paikaksi seminaareille ja erilaisille esityksille. Kokonaistila on 170 m2. Salista löytyy teatteritason tekniikka ja näyttämötilaa esimerkiksi puheenvuoroille ja lehdistötilaisuuksille.

Saivo

Tunnelmallinen kellariteatteri Saivo on monipuolinen tila, jossa on mahdollista järjestää erilaisten esitysten ja kokousten lisäksi cocktail-tilaisuuksia, kahvituksia sekä ruokailuja. Salin ravintolapöytiin mahtuu 150 henkilöä, mutta kapasiteettia on jopa 200 henkilön tilaisuuksiin asti. Kokonaistilaa Saivolla on 450 m2 ja tilaa on mahdollista jakaa verhoilla. Saivolta löytyy baaritiski, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa tapahtumaanne sopivia juomia.

Teatteriravintola

Toisen kerroksen teatteriravintolasta avautuu upeat näkymät Aalto-kortteliin. Ravintolan valoisat tilat tarjoavat tilat 200 vieraalle. Tila muovautuu myös pienempiin tilaisuuksiin. Ravintola on ihanteellinen paikka pitää niin pitkän kaavan ruokailuja kuin illanviettoja ja perhejuhliakin. Ravintolamme loihtii tapahtumaanne sopivat tarjoilut joko buffetina tai pöytiintarjoiltuna. Kokonaistilaa ravintolassa on 411 m2. Ravintolasta on suora kulkuyhteys sekä Kero-näyttämölle että suureen Tieva-saliinkin.

Aula

Lappia-talon aula sopii vieraiden vastaanottajaksi, messutilaksi sekä cocktail-tilaisuuksiin. Louen kalkkikivestä tehty kivilattia tuo tunnelmaan arvokkuutta ja Alvar Aallolle tyypilliset materiaalit omaleimaisuutta. Ikkunoista aukeaa valoisa näkymä pääkirjaston suuntaan. Aulatilaa on runsaasti ja tilaan on mahdollista sijoittaa esimerkiksi viinibaari. Tilassa toimivat myös Lappia-talon lipunmyynti, teatterikauppa sekä narikka. Kokonaistila on 450 m2.

Kammi

Ensimmäisessä kerroksessa talon hallintokäytävällä sijaitseva Kammi on oiva paikka pienille kokouksille tai kahvituksille. Tilasta löytyy suuri pöytä ja ympäriltä istumapaikat 10 hengelle. Tilan seinustoilta löytyy lisäpaikkoja noin 8 hengelle. Kammista löytyy videotykki ja kangas ja tilaan on mahdollista tilata ravintolastamme tarjoilut.OTA YHTEYTTÄ

Räätälöimme mielellämme juuri tapahtumaasi sopivat tarjoilut, tilat sekä ohjelman. Lappia-talon tilat ovat suurilta osin esteettömiä ja talolle on helppo tulla. Laadukas tekniikka, monipuoliset valaistus- ja koristelumahdollisuudet sekä mahtava teatteriesitys viimeistelevät tapahtuman kuin tapahtuman. Järjestämme tapahtumasi yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää: lappiatalo@rovaniementeatteri.fi.