Ryhmäliput

Teatteriesitys on tarkoitettu jaettavaksi. Yhteinen teatterielämys on mainio tapa kiittää kuluneesta kaudesta, juhlia merkkipäiviä tai viettää kauden avajaisia. Ryhmälippuja saavat yli 20 henkilön ryhmät ja ryhmän 21. ja 42. lippu ovat maksuttomia. Tervetuloa ryhmän kanssa teatteriin!

Koululaisryhmät

Koululais- ja opiskelijaryhmien liput ma-to esityksestä riippuen 13–16 €, Mahapaha-esitykseen ma-pe 8 €. Päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmien ohjaajat pääsevät teatteriin maksutta ryhmänsä kanssa.

VARAUSTEN LUNASTUS

Ryhmävarausten lunastus tapahtuu Lappia-talon lipunmyynnin kautta joko paikan päällä Lappia-talolla tai sovitusti laskutuksella viimeistään 4 viikkoa ennen esitystä.

Kuljetustuki

Muualta Lapista Rovaniemen Teatteriin linja-autolla matkaavat ryhmät voivat hakea kuljetustukea. Tuki on vähintään 20 maksavan asiakkaan ryhmälle 0,50 € kilometriltä. Kuljetuksen pituus lasketaan Lapin alueella meno-paluu -matkana suorinta reittiä Rovaniemelle ja takaisin. Lisätietoja saat lipunmyynnistä teatteri@rovaniementeatteri.fi

PERUUTETUT ESITYKSET

Esityksiä peruutetaan vain todella painavista syistä ja ne ovat harmillisia tapauksia kaikille. Peruutettujen esitysten liput on vaihdettava toiseen esitykseen tai lahjakorttiin tai lunastettava takaisin kahden viikon sisällä peruutuksesta. Esityksen peruuntuessa teatteri korvaa lipun hinnan, mutta muita asiakkaille aiheutuvia kuluja ja verkkokaupan toimitusmaksuja emme korvaa. Esityksen peruuntuessa peruuntuvat myös väliaikatarjoilut ja mahdolliset muut ruokailut, ellei toisin sovita.