Saavutettavuusseloste

www.rovaniementeatteri.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. www.rovaniementeatteri.fi-sivusto on julkaistu 2.8.2022.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 22.8.2022. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Rovaniemen Teatteri yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa (KovaKoodarit Oy).

www.rovaniementeatteri.fi-sivuston saavutettavuuden tila

www.rovaniementeatteri.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain edellyttämät vaatimukset.

Ei-saavutettava sisältö

Merkittävimmät puutteet ovat liitetiedostojen (pdf, doc. mpeg…)  saavutettavuudessa. Osa sivuston liitetiedostoista on julkaistu ennen 23.9.2018, eivätkä ne kuulu sovellettavan lainsäädännön piiriin kuin ainoastaan keskeisiä asiointiin tarvittavia tiedostoja koskien. (Olemme laatineet suunnitelman ja aikataulun, joiden mukaisesti muutamme keskeiset asiointiin tarvittavat liitetiedostot saavutettaviksi. Lisäksi koulutamme henkilöstöä tuottamaan sisältöä saavutettavasti ja seuraamme sivuston saavutettavuuden tilaa jatkuvasti.)

Jos haluat tiedot saavutettavassa muodossa, ota yhteyttä teatteri@rovaniementeatteri.fi.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Saavutettavuuden valvontayksikön yhteissähköposti on saavutettavuus@avi.fi. AVI suosittelee ottamaan ensisijaisesti yhteyttä lähettämällä tähän osoitteeseen sähköpostia.