Tilausravintola

Lappia-talon teatteriravintolan sisustuksessa ja kattauksessa aistit Alvar Aallon teemaa ja tunnelmaa. Lisäksi makuelämykset vievät sinut matkalle Alvar Aallon historiaan sekä jokaisen suomalaisen lapsuuden makumuistoihin höystettynä elämyksellisellä ja rohkealla twistillä.

Tarjoiluissa korostuu paikallisuus sekä Lapille ominainen yhteisöllisyys ja raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja. Ravintola tarjoaa ruoan lisäksi kokonaisvaltaisia kokemuksia ja hetkiä, jotka jäävät elämään muistoihin. Kausittain vaihtuvat menut suunnitellaan tukemaan satokausien raaka-aineiden parhaita puolia.

Ruokailut pienille ja suurille ryhmille

Ravintoloissamme järjestyvät ryhmäruokailut ja kahvitukset vaivatta myös esityksen yhteydessä.
Tutustu ryhmämenuihin tästä (PDF)

Tutustu kokoustarjoiluihin tästä (PDF)


Monipuoliset tilat muovautuvat jokaisen tapahtuman tarpeisiin

Yläkerran teatteriravintolasta avautuu näkymä Aalto-kortteliin. Ravintolan sisustus on funkkistyyliä ja se tarjoaa paikat jopa usealle sadalle vieraalle. Teatteriravintolan pöytämuodot mukautuvat helposti erilaisten tapahtumien ja juhlien tarpeisiin. Ravintolassa järjestetään usein erilaisia tapahtumia kuten perhejuhlia, häitä, merkkipäiviä, kokouksia ja illallisia. Teatteriravintolassamme tarjoillaan myös esitysten väliaikatarjoilut.

Tunnelmallinen kellariteatteri Saivo toimii mainiosti vaikka pikkujoulujen ja iltatilaisuuksien järjestämiseen. Rennon tyylikäs Saivo taipuu erilaisiin pöytämuotoihin aina pienistä pöytäryhmistä amfiteatteri-muotoon. Saivossa on esiintymislavan ja ajantasaisen tekniikan lisäksi drinkkibaari, jossa ammattilaisemme loihtivat tapahtumaasi suunniteltuja drinkkejä.

Teatteriravintolan ja kellariteatteri Saivon lisäksi myös Lappia-talon arvokas ja uniikki aula voidaan varustaa esimerkiksi viinibaarilla tai illallispöydillä.


Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopivat tarjoilut ja tilat!

Myyntipäällikkö Maria Mänty puh. 040 154 5205 tai sähköpostitse os. lappiatalo@rovaniementeatteri.fi

Ravintolatilojemme lisäksi vuokraamme myös näyttämöitämme.
Lue lisää tilavuokrauksista täältä