HINNASTO

LIPPUJEN HINNAT

Hintaryhmät: peruslippu / eläkeläinen / opiskelija, työtön, lapsi * / yli 20 hengen ryhmä

* lasten hinta on voimassa peruskoululaisille
** sarjalippu sisältää lipun kaikkiin kuuteen tilaisuuteen
*** arkipäivän esitykset 8 €, viikonloppuisin 10 €
**** katsomon keskipaikat +2 €  

Tutustu Lappia-talon tilakarttoihin tästä.

LIPPUHINNAT KIERTUEELLA

*Jäsenkuntia ovat Inari, Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, (Rovaniemi), Salla, Savukoski, Sodankylä, Ylitornio.

Huomaathan, että kiertueen lippuja voit ostaa etukäteen verkkokaupasta!

Lippuhinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa.

NAULAKKOPALVELUT

Naulakkomaksu 2 €/henkilö, lasten esityksissä 2 €/aikuinen. 
Päiväkoti- ja koululaisryhmiltä ei maksua peritä. 

Poikkeusaikana voi päällysvaatteet ottaa myös mukaan saliin ja sijoittaa tyhjille penkeille. Paikalla on aulapalveluhenkilökuntaa, joka vastaanottaa isot laukut ja reput naulakkoon. Lisätietoa poikkeusajan turvallisuusohjeistamme täällä

LAHJAKORTTI TEATTERIIN

Rovaniemen Teatterin lipunmyynnissä saat käärittyä kokemuksia pakettiin! Teatterilahjakortti on ekologinen ja elämyksellinen tapa muistaa esimerkiksi ystävää tai perheenjäsentä. Voit ostaa lahjakortteja haluamallasi summalla teatterin lippukaupalta Lappia-talolta sekä NetTicket.fi-verkkokaupasta. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa ostopisteissä, myös verkkokaupassa. 

KAUSIKORTTI

Houkuttelevin tapa nauttia tulevasta teatterikaudesta on hankkia syksyn kausikortti, mikä sisältää kolme lippua joista yksi musikaaliin. Kausikortit käyvät teatterin omiin tuotantoihin, joita syyskaudella ovat Lempi, Miika ja meijän tähet, Pikku saituri, Ulvova mylläri ja Varasto. Kausikortti on henkilökohtainen.

Osta kausikortti täältä

LIPPUKAMPANJAT

ARVOSETELEILLÄ ESITYKSIIN

Henkilökohtaisiin lippuostoksiin maksuvälineenä lippukaupassa ja Osviitassa käyvät ePassi, Smartum-kulttuurisaldokortti, Eazybreak, Ticket Mind&Body -kulttuurietukortti sekä Tyky-KuntoseteliPlus, Tyky online -älyseteli, Smartum-kulttuuriseteli ja Virike-seteli. 

Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät ePassi, Smartum Online ja Eazybreak.

EDUT RYHMILLE

MOBIILILIPPU

Kun valitset lipun toimitustavaksi mobiililipun, saat tekstiviestillä linkin, jolla pääset mobiililippuun. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan riittää, että avaat pääsylipun mobiililaitteella ja näytät sitä vahtimestarille mennessäsi teatterisaliin.

X