Lappia-talon kesätauko on ohi ja talomme ovet avautuvat jälleen. Kutsummekin kaikki teatterin ystävät juhlistamaan lippu- ja teatterikaupan avajaisia maanantaina 22.8. klo 12-18.

Avajaisia juhlitaan lipputarjouksilla, jotka ovat saatavilla ainoastaan Lappia-talon lipunmyynnistä ma 22.8. 

Teatterikaupan valikoima on uudistunut ja mukana ovat esimerkiksi Elissa Aalto 100v-juhlavuoden tuotteita. Maanantaina teatterikaupalla kaikki tuotteet -10 %. Tervetuloa tutustumaan myös Lappia-talon omaan korumallistoon! 

Teatteriravintolassa on tarjolla maukkaita piirakoita. Tarjouksena reilu pala piirakkaa & kahvi/tee yhteishintaan 4,50 €. Piirakkavaihtoehtoina ovat:

  • Teatterin mustikkapiirakka & vaniljavaahto (G, M, VEG)
  • Kylmäsavuporo-leipäjuustopiirakkaa & punasipulipikkelsiä (G, L)
  • Loimulohipiirakkaa & punasipulipikkelsiä (G, L)

Teatteriravintola palvelee koko päivän klo 12-18. Piirakoita on reilusti, mutta rajoitetusti.

Tervetuloa kurkkaamaan kulisseihin! Yleisötyöntekijämme Henna Linné vie tutkimusmatkalle teatterimme kulisseihin. Kierroksella tutustutaan teatterin valmistamisen saloihin ja erilaisiin ammattilaisiin esitysten taustalla. Kulissikierrokset klo 15 ja klo 16, lähtö Lappia-talon aulasta. Mukaan mahtuu max. 20 osallistujaa, ei ennakkovarauksia.

Teatterille kannattaa tulla ajoissa, sillä 50 ensimmäiselle luvassa on upouudella logolla varustettu Rovaniemen Teatterin kassi!

Avajaisiin on vapaa pääsy, tervetuloa!