Intoa puhkuen toivotamme Lapin alueen nuortenteatteriryhmät tervetulleiksi osallistumaan Nuori Näyttämöön!

Olemme toista kertaa hankkeessa mukana ja etsimme nyt nuortenteatteriryhmiä mukaan nauttimaan ainutlaatuisesta mahdollisuudesta teatteritekemisen pariin. Toivotamme tervetulleiksi kaikki 13–19-vuotiaiden nuorten teatteriryhmät – ilman taitotasojen mittausta. Ryhmä voi olla koululuokka, harrastajateatteri, taideopintojen ryhmä tai muutoin muodostunut. Ohjaaja voi olla harrastaja tai ammattilainen.

Mukaan kannattaa hakea matalallakin kynnyksellä. Tärkeintä ei ole voitto vaan erilaiset, persoonalliset lopputulokset. Paikallisfestivaalit ovat Rovaniemen Teatterilla keväällä 2024 ja jokaisesta teatterista valitaan yksi ryhmä, joka pääsee esiintymään Suomen Kansallisteatteriin päätösfestivaaleille 16.-18.8.2024.

Päätösfestivaali on tekstien juhlakatselmus. Ohjelmisto kootaan siten, että mukaan valitaan tulkintoja kaikista teksteistä. Esityksiä ei laiteta paremmuusjärjestykseen eikä ohjelmistoa valita taitotason mukaan.

Nuori Näyttämöön osallistuminen on ainutlaatuinen mahdollisuus nuorille ja ammattiteatterilaisille.

Hakuaika 1.–31.3.2023 osoitteessa www.tnl.fi/nuorinayttamo