Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja vaihtuu elokuussa, kun neljä vuotta työssä toimineen Miika Murasen tehtävässä jatkaa Riku Innamaa. Teatterin kevätkausi päättyy lauantaihin 20.5. jolloin vietetäänkin varsinaista ”Miikalauantaita” Murasen läksiäisten sekä hänen ohjaamien teatteriesitysten viimeisten esitysten merkeissä.

Esityskauden päätöslauantaina nähdään Murasen käsikirjoittama ja ohjaama pienten lasten esitys Marsipaani, Pistaasi ja suuri rohkeususkallus viimeisen kerran vinttinäyttämö Kerolla klo 13. Kellariteatteri Saivolla puolestaan nautitaan Kuumia aaltoja – karaokeshow’sta kahdesti klo 15 ja klo 20. Kuumia aaltoja on niin ikään Murasen ohjaama esitys, joka päättää Rovaniemen Teatterin kevätkauden 2023. Kaikkiin kolmeen päätöspäivän esitykseen on vielä muutamia lippuja jäljellä.

Ennen viimeistä Kuumia aaltoja -show’ta, klo 18 alkaen Rovaniemen Teatteri kutsuu kellariteatteri Saivolle kaikki teatterin ystävät nauttimaan vielä kerran Murasen hurmaavasta seurasta, huumorista ja taiteellisesta annista. Ohjelmassa on luvassa mm. musiikkia, esityksiä ja suuria tunteita – kaikkea sitä mitä teatterissa voi kokea! Lavalla nähdään niin Rovaniemen Teatterin näyttelijöitä ja vierailijoita kuin Miika itsekin.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Saivon ravintola ja ovet aukeavat klo 17.