Rovaniemen Teatteri aloittaa kuukausittaiset klubi-illat Saivolla. Siiri Partasen ja Minna Siitosen luotsaamien iltojen pääpaino on artistivieraissa ja livemusiikissa. 

Rovaniemen Teatteri aloittaa tammikuussa 2024 kuukausittaiset klubi-illat kellariteatteri Saivossa. 

Valokeilassa-nimellä kulkevat klubit toteutetaan keväältä 2023 tutun konseptin pohjalle, mutta nyt iltojen pääpaino on livemusiikissa. Näyttelijä Siiri Partanen ja kapellimestari Minna Siitonen kutsuvat tunnelmalliselle Saivo-näyttämölle seurakseen kiinnostavia muusikoita. Klubi-illassa tutustutaan artistin matkaan alkuajoista nykypäivään, jutellaan musiikin merkityksestä ja selvitetään, miten artisti on päätynyt alalle. Illat huipentuvat artistivieraan esiintymiseen. 

Valokeilassa-klubi-iltojen sarjan avaa perjantaina 12.1. muusikko, näyttelijä ja ohjaaja Katriina Honkanen. Honkanen on pitkän linjan lauluntekijä ja muusikko, jonka tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Silta ja Siljan talossa. Honkanen soittaa ja laulaa myös rootsyhtyeessä Rolling Rust. 

Helmikuun ensimmäisenä perjantaina 2.2. lavalle astelee suomen kovimpiin rocklaulajiin kuuluva Muska bändinsä Hot Dogsin kanssa. Kyseessä onkin varsinainen Babitzin-ilta, sillä klubi aukeaa heti KIRKA – Surun pyyhit silmistäni -musikaalin esityksen jälkeen. 

Helmikuun lopun Valokeilassa-klubi järjestetään lauantaina 24.2., ja silloin lavalla nähdään haaparantalainen meänkielinen reggaeyhtye The Meänland. Kyseinen viikonloppu on meänkielen ja tornionjokilaakson kulttuurin juhlaa, sillä perjantaina 23.2. ensi-iltansa suurella Tieva-näyttämöllä saa Mikael Niemen menestysromaaniin perustuva esitys Populäärimusiikkia Vittulajänkältä

Huhtikuussa Valokeilassa-klubille saapuu Lapin taidepalkinnon 2023 saanut ivalolainen musiikintekijä ja laulaja Talonpoika Lalli. Kevään klubi-iltojen sarja huipentuu 25.5. järjestettävään Valokeilassa Special –iltaan, jonka tähtinä ovat Siiri Partanen ja Minna Siitonen. Illan päätteeksi kuullaan Siirisuurvisiirin Hukutko-albumin julkaisukeikka. 

Valokeilassa-klubit keväällä 2024: 

Pe 12.1. klo 20.30 Katriina Honkanen 

Pe 2.2. klo 21.30 Muska & Hot Dogs 

La 24.2. klo 20.30 The Meänland 

La 13.4. klo 20.30 Talonpoika Lalli 

La 25.5. klo 20.30 Valokeilassa Special: Siiri ja Minna