Rovaniemen Teatterin Lippukauppa on avannut ovensa kesätauon jälkeen. Lippukauppa palvelee Lappia-talolla maanantaista perjantaihin kello 12-16. Lippukauppa on avoinna myös tuntia ennen esitystä.

Lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva Teatterikauppa on avannut niin ikään ovensa. Teatterikauppa palvelee lipunmyynnin aukioloaikoina. Valikoimasta löytyy muun muassa suomalaista designia, erilaisia kortteja, kirjoja, taidetta, koruja sekä vaatteita ja asusteita.

Kaupan valikoimassa on kaupunkikuvaamme voimakkaasti vaikuttaneen Alvar Aallon teeman mukaisia sekä Rovaniemen Teatteriin liittyviä tuotteita. Syksyn esityskausi näkyy Teatterikaupassa muun muassa Rovaniemen Palloseuran fanituotteina sekä Mimmi Lehmä ja Varis– että Kotiopettajattaren romaani -kirjoina.

Elokuussa Lappia-talolla vierailee Helsingin poliisisoittokunta Hurmio-konsertillaan. 24.8. järjestettävän konsertin solisteina toimivat Arja Koriseva sekä Ville Rusanen. Konsertti on loppuunmyyty. Rovaniemen Teatterin esityskausi käynnistyy 8.9. Kero-näyttämön ensi-illalla Rakkaudesta lajiin.

4.9. alkaen Lippukauppa ja Teatterikauppa palvelevat maanantaista lauantaihin kello 12-18 sekä tuntia ennen esitystä.

Verkossa Lippukauppa palvelee ympäri vuorokauden.

Tervetuloa Lappia-talolle!