Rovaniemen Teatterissa avoimena ollut näyttelijän opintovapaan sijaisuus herätti laajaa kiinnostusta. Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä yli 50 ja haastatteluun kutsuttiin yhdeksän hakijaa. Tehtävään valituksi tuli helmikuussa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi valmistuva näyttelijä Karoliina Surma-aho.

Pohjanmaalta kotoisin oleva Karoliina on ennen maisteriopintojaan opiskellut Vaasassa ammattikorkeakoulu Novian ruotsinkielisellä fyysisen teatterin linjalla. Hän on näytellyt aiemmin mm. Puoli-Q:ssa Helsingissä, Tanssiteatteri Raatikossa sekä Wasa Teaternissa.

”En malta odottaa, että pääsen tekemään teatteria pohjoiseen Rovaniemen Teatterin henkilökunnan kanssa. Toki uusi työ myös jännittää, sillä viimeiset vuodet olen saanut harjoitella ja kasvaa näyttelijäksi koulun suojissa ja nyt on aika astua ammattikentälle. Odotan Rovaniemeltä työn lisäksi luontoa, ihania kohtaamisia ja jänniä seikkailuja. Olemme jo aiemmin perheeni kanssa haaveilleet Lappiin muutosta ja nyt se toteutuu”, iloitsee Karoliina.

Karoliina aloittaa kevään lopussa harjoitukset Rovaniemellä ja hänet nähdään teatterimme syksyn tuotannoissa, jotka julkistetaan kevään aikana.

Toivotamme Karoliinan lämpimästi tervetulleeksi arktiselle päänäyttämölle!

Valokuva: Laura Malmivaara