Tuo isä teatteriin!

Rovaniemen Teatterin syyskauden ohjelmistosta löytyy esityksiä jokaiseen makuun. Isänpäiväviikonloppuna Tievalla raikuu gospel, soul ja funk, kun Nunnia ja konnia -musikaalikomedia valtaa lavan kolmella esityksellä. Vinttinäyttämö Kerolla puolestaan ollaan Everstinnan matkassa Lapin sodan aikoihin.

Marraskuun lopussa Tievalle nousee myös klassikkodraama Kauppamatkustajan kuolema. Esityksessä eletään amerkkalaisen perheidyllin lopun alkua 50-luvun New Yorkissa. Kauppamatkustaja Willy Loman (Markku Köngäs) on kaikkien aikojen myyntitykki – hän tietää sen itsekin ja hänen charminsa puree seurassa kuin seurassa. Menestyksen takaa perhe, joka tukee Willyä kaiken tavoin. Mutta sitten tuleekin päivä, kun Willy Lomanin huolellisesti rakentama illuusio alkaa rakoilla. Tarinassa menneisyys paljastuu pala palalta ja sekoittaa Lomanin perheen nykyhetken niin, ettei mikään ole enää entisellään. Näyttelijä-ohjaaja Ola Tuomisen ohjaama esitys saa ensi-iltansa 30.11.

Kurkkaa esityskalenteri täältä

Vaikeaa valintaa helpottaa lahjakortti

Toisitko isän katsomaan railakasta musikaalikomediaa, uniikkia musiikkiesitystä vai klassikkodraamaa? Jos et ole varma esityksestä, voi kuoreen sujauttaa myös teatterilahjakortin. Lahjakortti on voimassa vuoden ja sen arvon voi itse valita.

Teatterikauppa on monipuolinen lahjakauppa

Rovaniemen Teatterin Teatterikauppa palvelee kaikissa lahjatarpeissa. Kaupan valikoimasta löytyy erilaisia kortteja, kirjoja, vaatteita ja asusteita sekä sistustutuotteita. Teatterikauppa palvelee lipunmyynnin yhteydessä ma-la klo 12-18.

Lue lisää teatterikaupasta täältä

Isän kanssa lounaalle

Isänpäivänä 13.11. Lappia-talon toisessa kerroksessa sijaitsevassa teatteriravintolassa tarjoillaan runsas buffetlounas klo 12-14. Buffet-pöydästä löytyvät maukkaat herkut jokaiseen makuun. Lounaan hinnat ovat: 37 €/aikuinen, 15 €/lapsi. Tutustu menuun tästä

Isänpäivälounas on loppuunvarattu, peruutuspaikkoja voi kysyä ravintolasta su 13.11. klo 12.30 alkaen.