Haemme Suomen pohjoisimpaan ammattiteatteriin näyttelijää, jolla on teatterialan korkeakoulututkinto. Työsuhde on määräaikainen, opintovapaan sijaisuus: 1.8.2023 – 31.7.2024. Toiveena on, että voit olla mukana harjoituksissa jo huhtikuun lopusta toukokuun loppuun 2023. Tulevien produktioiden roolitusten vuoksi haemme näyttelijää, joka sopii nuorten naisten rooleihin.

Rovaniemen Teatterin koti sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa Lappia-talossa, jossa teemme esityksiä kolmeen saliin: suurelle Tieva-näyttämölle, vinttinäyttämö Kerolle sekä tunnelmalliselle Saivo-kellarinäyttämölle. Olemme Lapin Alueteatteri ja viemme esityksiämme vierailulle Lapin kuntiin. Teatterissamme työskentelee lähemmäs 50 henkilöä ja tuotamme vuosittain kuusi ensi-iltaa. Näytösten lisäksi tarjoamme yleisötyötä ja koulutuspalveluita sekä järjestämme erilaisia tapahtumia perhejuhlista kansainvälisiin konferensseihin. Meillä käy vuosittain reilut 50.000 vierasta.

Tervetuloa tekemään teatteria Suomen arktiselle päänäyttämölle!

Lähetä kirjallinen hakemuksesi 9.1.2023 mennessä osoitteeseen miika.muranen@rovaniementeatteri.fi  ja liitä mukaan kuvallinen cv:si sekä lyhyt videoesittely itsestäsi. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätietoja antaa Rovaniemen Teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen, miika.muranen@rovaniementeatteri.fi 040 662 18 16.